Management Partners

Ny logotyp till Management Partners Academy

Management Partners håller skräddarsydda utbildningar för ledningsgrupper, styrelser och alla andra medarbetare på företag och i organisationer. Deltagarna får efter utbildningen ett diplom. Tom Lövstad som arbetar med strategi, internationellt- och interimt ledarskap kontaktade mig då Management Partners behövde en logotyp som visualiserar Academy delen dvs utbildningsdelen av Management Partners verksamhet. Vi träffades på Management Partners kontoret på Dockplatsen 1 i Malmö, Tom berättade om sitt företag och hur de har tänkt med den nya logotypen. Jag åkte hem till Lund med huvudet fullt av idéer. Nästa dag presenterade jag ett antal skisser för Tom och några av de gick v vidare med. Efter några korrektur rundor var vi alla nöjda med resultatet så vi spika den nya logotypen. Sedan gjorde jag snabbt en mall till diplomet.

Management Partners erbjuder utbildning

Management Partners hjälper ledare att uppnå framgång – hela vägen. För att bli framgångsrik krävs MOD. Med det menar vi verkligen egenskapen MOD – att övervinna rädslor och göra det som måste göras i varje läge. MOD beror inte bara på egen styrka. Management Partners ger dig kunskap och verktyg att åstadkomma varaktiga förbättringar i ledarskap och organisation.